Rugby stadium

Six Nations 2023 Tickets

Six Nations Teams

P1 Travel is jouw partner voor Six Nations tickets. Aarzel niet langer en kijk naar fantastische rugbylanden als Wales, Italië of Frankrijk. Bestel je Six Nations-tickets hier.

Six Nations tickets

Onze Six Nations tickets geven jou de kans om het grootste Europese rugbytoernooi vanaf de tribune mee te maken. Elk jaar strijden Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië, Schotland en Wales tegen elkaar in deze historische set-up. De Six Nations is uniek in zijn soort: de onderlinge rivaliteit tussen de landen is groot en hun eer staat op het spel.

De Six Nations wordt in 2023 voor de 129ste keer gehouden, gerekend vanaf het eerste toernooi toen alleen de vier Britse landen nog meededen. Frankrijk kwam er in 1910 bij en Italië doet sinds 2000 mee. Sinds 2019 heet het toernooi officieel Guinness Six Nations. Op deze pagina vind je meer informatie over de rugby tickets voor de Six Nations.

1. Six Nations ticketaanbod
2. Six Nations deelnemers
3. Speelsteden Six Nations
4. Meest gestelde vragen Six Nations

Bekijk Six Nations Tickets

RWC 2023
Six Nations Hospitality thistle suite

1. Six Nations ticket aanbod

Voor elke wedstrijd bieden we Single Six Nations tickets met gegarandeerde stoelen naast elkaar. We bieden een volledig veilige boeking door onze P1 Travel Covid-19 Verzekering. Kies jouw favoriete plek in het stadion, op de middenlijn of achter het doel, en verzeker je van een mooie pot rugby!

Je kunt onze single tickets upgraden met hospitality tickets. De mogelijkheden verschillen per stadion en per wedstrijd, maar je moet denken aan lekker eten en drinken, comfortabele stoelen of zelfs ontmoeting met een rugbylegende die in de pauze een analyse houdt.

Bij elke boeking kun je in één klik een hotelovernachting toevoegen in een uitstekend hotel dichtbij het stadion. Je kan voor tenminste één nacht verblijven, maar ook via onze website makkelijk meer nachten boeken.

Six Nations Hospitality thistle suite

2. Six Nations deelnemers

Engeland is de huidige recordhouder met 29 titels en tien gedeelde titels. Wales staat achter Engeland op de lijst met de meeste titels. De Welshmen, tevens huidig kampioen, hebben 28 overwinningen op hun naam staan ​​en twaalf gedeelde titels.

De afstand naar de nummer drie Frankrijk is wat groter. De Fransen hebben 18 overwinningen en acht gedeelde titels. Daarna volgen Schotland (15 titels en 9 gedeelde) en Ierland (14 titels en 9 gedeelde). De enige zonder titels is Italië, dat sinds 2000 deelneemt.

Six Nations italy
Stade de France rugby

3. Speelsteden Six Nations

Tijdens de Six Nations worden er wedstrijden georganiseerd in alle deelnemende landen. Hieronder vind je een overzicht van de speelsteden en stadions:

  • Engeland, Londen, Twickenham Stadium.
  • Frankrijk, Parijs, Stade de France.
  • Wales, Cardiff, Millennium Stadium of Principality Stadium.
  • Italië, Rome, Stadio Olimpico.
  • Schotland, Edinburgh, Murrayfield.
  • Ierland, Dublin, Aviva Stadium.
Stade de France rugby

4. Meest gestelde vragen

Wanneer is de Six Nations?

De Six Nations 2023 wordt (naar verwachting) gespeeld van 4 februari t/m 18 maart 2023. Bij P1 Travel vind je de beste tickets en arrangementen om dit toptoernooi van dichtbij mee te maken.

Hoe kom ik aan Six Nations-tickets?

Via de webshop van P1 Travel kun je snel, makkelijk en veilig jouw ticket naar keuze boeken. Van single tickets tot uitgebreide hospitality-opties: we kunnen aan al jouw wensen voldoen.

Wat is de prijs voor Six Nations-tickets?

De prijs varieert op basis van de wedstrijden, soorten tickets en de hospitality-opties. Onze prijzen beginnen bij € 49 voor Frankrijk – Italië. Als je op zoekt bent naar hospitality van het hoogste niveau, ben je bij ons ook aan het goede adres. Bezoek de ticketpagina voor een overzicht van prijzen.

Rugby England

Six Nations Tickets 2022

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze Six Nations 2022 tickets.

Blijf op de hoogte!

    Rugby England