Rugby WM Tickets

OFFICIËLE RUGBY WORLD CUP 2023 TICKETS

P1 Travel

Jouw officiële reisagent voor het wereldkampioenschap Rugby

Als officieel partner van Rugby World Cup 2023 heten wij je van harte welkom op onze informatiepagina. Rugby World Cup 2023 komt in naar Frankrijk en dat biedt een fantastische mogelijkheid voor een bezoek aan de toplanden van het internationale rugby. P1 Travel biedt verschillende tickets voor Rugby World Cup 2023 in Frankrijk. Van losse wedstrijden voor de groepsfase tot pakketten voor de knock-out wedstrijden en verschillende teampakketten, we bieden het allemaal! Wil je meer informatie over onze officiële Rugby World Cup 2023 tickets en pakketten? Lees hier meer of klik op de button om direct naar onze losse wedstrijden voor de groepsfase te gaan.

Groepsfase pakketten

Rugby World Cup Frankrijk 2023

Bekijk de pakketten van jouw favoriete team

Nieuw Zeeland Ierland
Italie Zuid Afrika
Engeland Argentinië
Frankrijk Australie
Rugby world Cup France

Groepswedstrijden

Ticket en hotel voor losse wedstrijden

Rugby World Cup 2023 wordt gespeeld door twintig teams, waarvan er twaalf automatisch gekwalificeerd zijn dankzij een top drie-plaats in hun respectievelijke Rugby World Cup 2019-pools. Als Exclusieve Travel Agent namens Nederland, bieden we pakketten aan voor alle wedstrijden. Bij elk wedstrijdticket zit minimaal één hotelovernachting inbegrepen. Tijdens het boekingsproces kies je de categorie van de wedstrijdkaart, het hotel en kun je de lengte van het verblijf direct aanpassen.
Het speelschema voor de groepsfase ziet er al veelbelovend uit. Wat te denken van Nieuw Zeeland – Frankrijk en de clash tussen wereldkampioen Zuid-Afrika en Ierland. Boek nu jouw groepswedstrijden via onderstaande button.

Bekijk groepswedstrijden

Rugby world Cup France

Knockout wedstrijden

Wedstrijden van het hoogste niveau

De knockout fase van Rugby World Cup Frankrijk 2023 garandeert wedstrijden van het hoogste niveau. De winnaars en de nummers 2 van de vier groepen kwalificeren zich voor de kwartfinales die worden gespeeld in Parijs en Marseille. Teams uit groep A treffen de teams uit groep B, zoals ook groep C en groep D aan elkaar zijn gekoppeld. De winnaars van de kwartfinales maken zich op voor de halve finales, die beide gespeeld worden in Parijs. De knockout wedstrijden, bronzen finale en finale bieden wij aan als pakket inclusief hotel in Marseille of Parijs.

Knockout Losse Wedstrijden

Rugby World Cup wedstrijden

Knockout Combinaties

De climax van het Rugby WK 2023

Met de combinatie pakketten van P1 Travel is het mogelijk om meer dan één wedstrijd te bezoeken in in de knockout fase van het Rugby WK. Perfect voor de ultieme rugby reis naar Frankrijk! De halve finales, bronzen finale en finale worden gespeeld in Parijs, dit biedt dan ook mogelijkheden om een mooie reis naar Parijs samen te stellen. Bij het pakket met de halve finales en finale, ontvang je tevens een 4-dagen Paris Experience Pass bij je boeking. Hiermee heb je de ultieme ervaring in Parijs tijdens RWC 2023 en krijg je toegang tot meer dan 60 attracties en musea in Parijs.

Knock-out Combinaties

Rugby World Cup wedstrijden

Team Pakketten

Volg jouw favoriete land door heel Frankrijk

Om alle groepswedstrijden van je favoriete land te bezoeken, biedt P1 Travel RWC Team pakketten. Voor elk land stellen wij een compleet pakket samen inclusief officiële tickets voor alle vier de groepswedstrijden en één hotelovernachting op de wedstrijddagen. Dit is het standaard pakket, uiteraard kun je er ook voor kiezen om langer in de speelsteden te verblijven. Ons sales team helpt je graag aan een passend aanbod die aan alle wensen voldoet. Interesse in onze Team Pakketten? Boek nu je Team Pakket via onderstaande button.

Team Pakketten

World Cup Rugby 2023 fans

WAT ZIT ERBIJ INBEGREPEN

Accomodatie

Minimaal één nacht in één van onze hotels in Frankrijk

Transfer

Transfers en activiteiten op locatie worden aangeboden in aanloop naar het toernooi

Veilig boeken

P1 Travel Covid-19 verzekering

Onvergetelijke ervaring

Het allerbeste dat Rugby te bieden heeft

Koop je Rugby World Cup 2023 tickets bij P1 Travel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Rugby World Cup 2023.

Belangrijk: Lees hier de speciale algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de verkoop van “officiële tickets Incl. reizen”. Geldig voor alle wedstrijden van Rugby World Cup 2023”

Bezoek Rugby World Cup Frankrijk 2023

  Rugby World Cup 2023 FAQ

  Hoe kom ik aan tickets voor Rugby World Cup 2023?

  P1 Travel biedt verschillende tickets voor Rugby World Cup 2023 Frankrijk. Van losse wedstrijden voor de groepsfase tot pakketten voor de knockout wedstrijden en verschillende teampakketten.

  Wat voor soort tickets zijn er te koop?

  Als Exclusieve Travel Agent namens Nederland, bieden we pakketten aan voor alle wedstrijden. Bij elk wedstrijdticket zit minimaal één hotelovernachting inbegrepen. Tijdens het boekingsproces kies je de categorie van de wedstrijdkaart, het hotel en kun je de lengte van het verblijf direct aanpassen.

  Hoeveel tickets kun je kopen voor Rugby World Cup 2023?

  P1 Travel heeft meer dan 40.000 tickets, verspreid over alle Rugby World Cup 2023 wedstrijden. We hanteren een limiet van 8 tickets per order. Voor grotere groepen vragen wij je contact op te nemen met onze klantenservice.

  Hoe ontvang ik mijn Rugby World Cup 2023 kaarten?

  Alle tickets zijn verkrijgbaar als e-tickets. We sturen alle tickets uiterlijk 5 dagen voor het wedstrijdweekend naar het e-mailadres dat op de boeking staat. Je kan de e-tickets op papier printen of de e-tickets scannen met je mobiele telefoon aan de poorten van het stadion.

  Waar worden de Rugby World Cup 2023 wedstrijden gespeeld?

  De Rugby World Cup 2023 wedstrijden worden gespeeld in negen van de mooiste stadions van Frankrijk. Meer weten over de stadions? Bezoek onze blog:Rugby World Cup 2023 stadions.

  onze fans beoordelen ons met een 9.6

  9.6
  Officiële tickets
  Eventgarantie
  Zitplaatsen naast elkaar