Rugby League World Cup

Rugby League World Cup 2021 tickets

Rugby League World Cup 2021 tickets

Ben je klaar voor topwedstrijden van de Rugby League in de mooiste stadions in Engeland? Voor Rugby League World Cup tickets ben je bij P1 Travel aan het goede adres. Als officieel partner van de RLWC bieden wij tickets en hospitality aan voor alle wedstrijden, van de groepswedstrijden tot aan de finale. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

De verplaatste RLWC2021 wordt georganiseerd van 15 oktober tot en met 19 november 2022 in England. Het is de zestiende keer dat dit wereldkampioenschap wordt gespeeld. De eerste editie vond plaats in 1954 in Frankrijk. De meest recente editie was in 2017 in Australië, Nieuw-Zeeland en Papoea-Nieuw-Guinea en werd gewonnen door recordkampioen Australië (elf titels).

Australië, Nieuw-Zeeland en Frankrijk zijn de enige drie landen die alle vijftien eerdere toernooien hebben bijgewoond. Jamaica en Griekenland zullen voor het eerst op het wedstrijdschema verschijnen tijdens de Rugby World Cup 2021.

1. Rugby League World Cup deelnemers
2. Rugby League World Cup tickets
3. Rugby League World Cup speelsteden
4. FAQ Rugby League World Cup

Nieuwsbrief: Blijf op de hoogte!

Rugby League World Cup tickets
RUGBY LEAGUE WORLD CUP DEELNEMERS

1. Rugby League World Cup deelnemers

Er zullen maar liefst zestien landen meedoen aan de Rugby League World Cup in 2021. Dat betekent twee teams meer in vergelijking met de laatste twee toernooien. De acht kwartfinalisten van de vorige editie in 2017 zijn automatisch geplaatst. De andere deelnemers plaatsten zich via kwalificatiewedstrijden, die ze in aanloop naar het toernooi speelden.

Dit zijn alle Rugby League World Cup deelnemers:

Noord- en Zuid-Amerika: Jamaica.
Azië-Pacific: Australië, Cookeilanden, Fiji, Tonga, Nieuw-Zeeland, Papua Nieuw-Guinea, Samoa.
Europa: Engeland, Frankrijk, Wales, Schotland, Ierland, Griekenland, Italië.
Midden-Oosten: Libanon.

RUGBY LEAGUE WORLD CUP DEELNEMERS

2. Rugby League World Cup tickets

Voor de groepsfase van de Rugby League World Cup verkopen wij verschillende soorten hospitality tickets. Bijvoorbeeld Premium seats tickets voor top plekken aan de lange zijde of Club 21 tickets, waarbij een diner inclusief is. Voor wie een eersteklas wedstrijddagervaring wil beleven, kan kiezen voor een driegangenmenu en een bezoek van een oud-speler in de lounge

Voor de knock-outfase van de Rugby League World Cup bieden wij ook meerdere soorten tickets aan. De hospitality-opties verschillen per stadion en variëren van Premium seats tickets tot lounges met uitgebreide service van gastvrouwen en eten en drinken inbegrepen. Bekijk alle opties op onze ticketpagina.

Rugby League World Cup
Rugby League World Cup

3. Rugby League World Cup speelsteden

De RLWC2021 wordt georganiseerd in achttien stadions in zestien verschillende steden in Engeland. Er worden onder meer wedstrijden georganiseerd in enkele indrukwekkende voetbalstadions zoals Old Trafford, Emirates Stadium, Anfield en St James ‘Park.

De openingsceremonie is op 23 oktober in St James’ Park in Newcastle. De finale wordt gespeeld op 27 november in Old Trafford in Manchester.

Dit zijn de Rugby League World Cup speelsteden:

Manchester, London, Liverpool, Newcastle, Leeds, Middlesbrough, Sheffield, Coventry, Bolton, Hull, Huddersfield, St Helens, Doncaster, Warrington, Leigh, York.

Rugby League World Cup

4. FAQ Rugby League World Cup

Wanneer is de Rugby League World Cup 2021?

De Rugby League World Cup 2021 wordt georganiseerd van 15 oktober tot en met 19 november 2022 in Engeland. RLWC2021 Tickets zijn vanaf nu te koop.

Hoe kom ik aan kaarten voor de Rugby League World Cup?

P1 Travel is een officiële ticketaanbieder van de RLWC2021. Wij bieden zowel Premium seats tickets als uiteenlopende hospitality-opties aan. Bekijk alle opties op onze ticketpagina’s.

Wat is de prijs voor Rugby League World Cup tickets?

Premium seat tickets voor topploegen als Australië zijn al te koop vanaf € 99. De verschillende hospitality-opties variëren in prijs, beginnend bij € 164 en oplopend tot € 340 voor de exclusieve World Cup lounge met uitgebreide service.

RUGBY LEAGUE WORLD CUP 2021

Rugby League World Cup 2021 nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze Rugby League World Cup tickets 2021.

Blijf op de hoogte van tickets
    RUGBY LEAGUE WORLD CUP 2021