Reisagenten

Reisagenten

Bezorg jouw klanten een onvergetelijke ervaring bij wereldwijde events

Een vakantie kun je zo divers maken als je wilt. Een strand bezoeken, een fietstour, struinen door de winkelstraten of een geweldige hike maken in de bergen. Maar hebben jij en je klant al eens nagedacht over het bezoeken van een sportevenement of concert? Of misschien heb je wel een klant die speciaal voor zijn favoriete voetbalclub naar een land wil afreizen. Samen kunnen wij jouw klant deze onvergetelijke ervaring bieden!

P1 Travel heeft contracten met de grootste voetbalclubs, eventlocaties en toernooien ter wereld. Op deze manier kunnen wij fans een veilige manier bieden om tickets te kopen en kunnen wij elk ticket dat we verkopen ook leveren.

Dit kan P1 Travel voor reisagenten betekenen

Via onze portal kun je direct tickets voor al onze events boeken in verschillende categorieën. Wil je klant een luxere beleving? Dan hebben wij vaak ook lounges in het aanbod of beter nog: complete hospitality-pakketten met rondleidingen, diners of andere extra’s. Ook ondersteunt ons team je graag met het regelen van vervoer en accommodatie.

Het is ook mogelijk om onze portal white label te integreren op een landingspagina en aan te passen naar de eigen huisstijl.

 

Ons team staat voor je klaar!

Ons klantenserviceteam staat voor je klaar om je van A tot Z te ondersteunen. Aanmelden voor onze portal? Mail naar info@p1hospitality.nl.

Camp Nou