Equipo x P1 overname

Overname Equipo Voetbalreizen

P1 Travel neemt Equipo Voetbalreizen over

Sportreisbureau P1 Travel neemt Equipo Voetbalreizen over. Door deze overname versterkt P1 Travel zijn naam in de reis- en evenementenwereld en kan het bedrijf, dankzij het bredere aanbod, beter voorzien in de vraag van sportfans wereldwijd.

Equipo Voetbalreizen is opgericht in 1999 en realiseerde jaarlijks zo’n 3000 reizen naar grote en kleine voetbalclubs over de hele wereld. Equipo Voetbalreizen opereerde naast Nederland ook in België, Engeland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

P1 Travel is dé officiële ticketpartner van de grootste voetbalclubs en sportevenementen ter wereld: van de Premier League tot de Olympische Spelen en van La Liga tot aan Rugby World Cup 2023. Dankzij dit bredere aanbod bestaande uit meer sporten kunnen zij de vraag van de sportfans van Equipo Voetbalreizen nog beter beantwoorden.

Overname Equipo Voetbalreizen
CEO P1 Travel Rick vd Maas

Volgende stappen in groei

“We spreken van geluk dat we in deze gekke tijd toch de volgende stappen kunnen nemen in onze groei,” vertelt Rick van der Maas, CEO P1 Travel. “Natuurlijk voelen wij de klap ook en viel onze business vorig jaar in maart vrijwel direct stil, maar doordat we financieel gezond zijn belemmert ons dit niet in de groei van het bedrijf.”

De uitgegeven vouchers vanuit Equipo Voetbalreizen worden overgenomen door P1 Travel en behouden hun waarde en geldigheid. “Ik ben blij dat we onze fans een nog beter aanbod kunnen gaan doen via P1 Travel,” vertelt Bart Roelofs van Equipo Voetbalreizen. “P1 Travel is een merk met enorm veel potentie en we kijken ernaar uit om daaraan te mogen werken.”

CEO P1 Travel Rick vd Maas

Waarom neemt P1 Travel Equipo Voetbalreizen over?

P1 Travel groeit hard binnen de sport- en evenementenbranche. Door deze overname kan het sportreisbureau zijn naam versterken en beter voorzien in de vraag van sportfans vanwege het bredere aanbod.

Heeft deze overname te maken met corona?

Nee, P1 Travel is financieel een gezond bedrijf en groeit hard. We spreken van geluk dat we ondanks de coronacrisis toch kunnen blijven groeien en overnames als deze kunnen nemen om onze groei te waarborgen.

Mijn gegevens zijn bekend bij Equipo Voetbalreizen. Wat gebeurt hiermee?

Deze gegevens gaan mee naar P1 Travel volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Iedere consument die in het verleden een reis bij Equipo Voetbalreizen heeft geboekt ontvangt tevens een e-mail met alle nodige informatie over de overname. Deze consumenten kunnen zich te allen tijde uitschrijven van ons klantenbestand door een email te sturen aan info@p1travel.nl.

Gaat het reisaanbod van Equipo nu veranderen?

P1 Travel heeft officiële partnerships met de grootste internationale voetbalclubs, eventlocaties en toernooien, waardoor het reisaanbod meer divers en breder is.

Kan ik bij P1 Travel veilig boeken en hoe gaat het om met het coronavirus?

Ja, dat kan. P1 Travel heeft officiële partnerships met de grootste internationale voetbalclubs, eventlocaties en toernooien, waardoor je altijd zeker bent van officiële kaarten. Daarnaast hanteren wij op iedere boeking een gratis Covid-19 verzekering en werken wij op basis van de richtlijnen van Thuiswinkel.

Zijn jullie boekingsvoorwaarden veranderd?

Nee, de boekingsvoorwaarden blijven gelijk en voldoen aan de voorwaarden van de Thuiswinkel. Je kunt ze hier bekijken.

Waar vind ik meer informatie over P1 Travel? / Zijn jullie contactgegevens veranderd?

Op deze pagina lees je alles over P1 Travel en onze contactgegevens vind je hier.

Ik heb een voucher bij Equipo Voetbalreizen, wat gebeurt hiermee?

De vouchers worden overgenomen door P1 Travel en behouden hun waarde en geldigheid. De vouchers kunnen op het gehele aanbod van P1 Travel ingewisseld worden.