Stadium Banner

Over ons

Over ons

P1 Travel geeft jou de kans om overal ter wereld je favoriete sport- of muziekevenement te bezoeken. We verzekeren je van de best mogelijke ervaring, dankzij onze officiële partnerships met de grootste internationale voetbalclubs, eventlocaties en sporttoernooien. Met een breed aanbod aan officiële tickets en reispakketten brengen we jou naar het evenement van je dromen!

Wij zijn P1 Travel en wij zorgen voor officiële plaatsen in elk stadion. De wereld van evenementen is ons speelveld en we geven jou de assist om de beste tickets te scoren. Het enige dat jij hoeft te doen, is achterover leunen en genieten van het evenement.

Southampton Bar
Paddock Club France

JOUW TICKET NAAR GELUK

Net als jij zijn wij gek op grote evenementen. Ons team bestaat uit mensen die zelf naar grote evenementen zijn geweest. We weten wat een mooi sport- of muziekevent met je doen: jou gelukkig maken. We weten ook hoeveel gedoe het kan zijn om er te komen. Dat is waar wij kunnen helpen. Onze klantenservice staat voor jou klaar als je vragen of verzoeken hebt.

Paddock Club France

HET IS EEN KLEINE WERELD

We opereren vanuit Nederland, maar ons werk wordt gezien op elk continent. We hebben klanten over de hele wereld en ze hebben allemaal unieke verzoeken. Veel werk, toch? Niet voor ons. Laat ons weten wat jij wilt en wij regelen het. Van losse tickets tot pakketten met hotels, vluchten en nog veel meer.

Sky lounge Mutua Madrid