Olympics Milan Tickets

Olympische Spelen 2026 Milaan Tickets

P1 Travel

Jouw officiële partner voor Olympische Spelen 2026 Milaan tickets!

De Olympische Winterspelen 2026 worden in Milaan georganiseerd en dit belooft een mega evenement te worden! In juni 2019 is bepaald dat de 25e Olympische Winterspelen naar Italië komt. Het merendeel van het programma wordt in Milaan afgewerkt maar ook zullen er sessies in Cortina d’Ampezzo gehouden worden. 

Twee keer eerder werden de Winterspelen in Italië gehouden; in 1956 in Cortina d’Ampezzo en in 2006 was Turijn aan de beurt. De Spelen staan gepland van 6 februari tot en met 22 februari 2026. Een fantastische kans om de Olympische Spelen bij te wonen!

Zorg dat je erbij bent!

Olympics Milan Tickets
Olympics Milan Tickets

Welke sporten zijn er op de Olympische Winterspelen?

Waar de Zomerspelen meer dan 30 verschillende sporten bevat, zijn de Winterspelen een stuk overzichtelijker. De zeven hoofdsporten zijn: biatlon, curling, ijshockey, rodelen, schaatsen, skiën en de sleesporten. Voor de laatste drie geldt dat er meerdere disciplines beoefend worden, zoals het altijd spectaculaire shorttracken, freestyle skiën en snowboarden. 

Uiteraard worden de spelen geopend door een fantastische openingsceremonie en zorgt de slotceremonie voor een spectaculaire afsluiting als alle medailles verdeeld zijn. P1 Travel biedt tickets aan voor alle sessies gedurende Olympische Spelen 2026.

Wil jij bij dit evenement aanwezig zijn? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor onze Olympics nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de start van de verkoop!

Olympics Milan Tickets

Milaan en Cortina d’Ampezzo

Milaan geldt als één van de mooiste en populairste steden in Italië. De modestad geldt achter Rome als belangrijkste stad in Italië en is zeer geliefd voor stedentrips en natuurlijk een bezoek aan één van de twee machtige voetbalclubs. De bekendste bezienswaardigheid is de Dom van Milaan, maar er zijn talloze musea en activiteiten in en rondom de stad voor een langdurig verblijf. 

Cortina d’Ampezzo is een plaats in de regio Veneto, in het Noorden van Italië. De stad ligt in de buurt van bekende bergpassen en staat bekend om haar prachtige skigebieden. In 1956 was Cortina d’Ampezzo de organisator van de Winterspelen. De stad ligt op 5 uur rijden vanaf Milaan, een mooie mogelijkheid tot een divers bezoek aan de Olympische Spelen 2026.

Olympics Milan Tickets
Winter Olympics 2026

Tickets Olympische Spelen 2026 Milaan

Wij zullen complete reizen inclusief tickets voor de gewenste sessies en evenementen verzorgen, zodat je zoveel mogelijk kunt genieten van de sfeer en prestaties van de sporters. Uiteraard is het ook mogelijk om je reis zelf te regelen, dan zorgen wij voor de tickets voor de mooiste sessies. 

We verwachten lang van tevoren te beginnen met de start van de kaartverkoop. Wil jij op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom de Olympische Spelen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Winter Olympics 2026

Schrijf je in voor de Olympische Spelen 2026 Tickets!

Wil jij dit evenement niet missen? En wil je op de hoogte gehouden worden van de de tickets en pakketten die wij aanbieden?

Boek jouw Olympische Spelen 2026 Milaan tickets!

    onze fans beoordelen ons met een 9.2

    9.2
    Officiële tickets en pakketten voor de grootste evenementen
    P1 Reisverzekering; veilig boeken tijdens Covid-19
    Klantenservice te bereiken via meerdere kanalen