Olympics Paris 2024 Tickets

Olympische Spelen 2024 Tickets Parijs

Jouw officiële partner voor Olympische Spelen 2024 Tickets Parijs!

De zomerspelen laten publiek weer toe
Precies 100 jaar nadat de Spelen in Parijs werden gehouden, keren de Spelen opnieuw terug in de stad van de Eiffeltoren, en dit biedt een ultieme kans om het grootste sportevenement ter wereld bij te wonen. In tegenstelling tot de zomerspelen van Tokyo 2020 worden er in Parijs wel bezoekers toegelaten. De Olympische Spelen 2024 beginnen op 26 juli 2024 en duren tot en met 11 augustus 2024.

Zorg dat je erbij bent! 
Op slechts 5 uur rijden vanuit Nederland zal het Olympische avontuur verder gaan in de zomer van 2024. Wij zijn nu al bezig aan de voorbereidingen voor dit evenement om onze klanten een onvergetelijke reis te kunnen bieden. Schrijf je in en maak als eerste kans op Olympische Spelen 2024 Tickets Parijs.

Registreer nu

Olympics
olympic aquatics tickets

Welke sporten zijn er op de Olympische Spelen?

Nieuw op de Olympische Spelen
100 jaar nadat de Spelen in Parijs werden gehouden keert het spektakel terug naar de Franse hoofdstad. Atleten vanuit maar liefst 32 sporten zullen gaan strijden om de felbegeerde gouden medailles. Breakdancing is de verrassende nieuwkomer, naast de relatief nieuwe sporten zoals skateboarding, klimmen en surfen.

De klassieke topnummers zoals de 100 meter sprint en vrije slag zijn uiteraard weer aanwezig met de beste atleten vanuit de hele wereld. En wat te denken van de openings- of sluitingsceremonie; daar moet je bij zijn! P1 Travel biedt tickets aan voor alle sessies gedurende Olympische Spelen 2024.

Wil jij bij dit evenement aanwezig zijn? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor onze Olympics nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de start van de verkoop!

Wat mag je verwachten

Hieronder vind je een overzicht van mogelijkheden en pakketten die wij aanbieden

Tickets

Wij bieden tickets voor alle evenementen en sessies

Hotels

Wij bieden de best mogelijke hotels in Parijs, voor elk budget

Vervoer

Afhankelijk van jouw voorkeur bieden we vluchten, treinen en bussen aan

Hospitality

Voor een volledige VIP-ervaring bieden we verschillende arrangementen aan

Activiteiten

Verschillende activiteiten in Parijs kunnen bijgeboekt worden

Klantenservice

De best mogelijke klantenservice voor, tijdens en na het evenement

Meerdere evenementen in korte tijd!

Het Olympisch Dorp wordt gebouwd op een kleine afstand vanaf het Stade de France, het hoofdstadion tijdens de Olympische Spelen 2024. In minder dan 15 minuten reizen de sporters van het dorp naar het stadion of de locatie waar de strijd om de medailles losbarst. Vrijwel alle stadions en locaties liggen in een straal van 10 kilometer van het Olympisch Dorp.

Door de ligging en de perfecte metrolijnen in Parijs kun je op één dag eenvoudig meerdere sessies en evenementen bezoeken. ‘S Ochtends naar het surfen, in de middag naar het Olympisch Stadion en ‘s avonds een voetbalwedstrijd bezoeken, het is allemaal mogelijk! Wij zullen complete reizen inclusief tickets voor de gewenste evenementen aanbieden, zodat je zoveel mogelijk kunt genieten van de sfeer en de prestaties van de sporters.

Parijs Olympics Tickets

Schrijf je in voor de Olympische Spelen 2024 Tickets!

Wil jij dit evenement niet missen? En wil je op de hoogte gehouden worden van de de tickets en pakketten die wij aanbieden?

Boek jouw Olympische Spelen 2024 Parijs tickets!

  VEEL GESTELDE VRAGEN OLYMPISCHE SPELEN 2024

  Hoe kom ik aan tickets voor de Olympische Spelen 2024?

  Schrijf je in voor de P1 Travel Olympische Spelen 2024 nieuwsbrief. We houden je op de hoogte van al het nieuws over de Olympische spelen 2024 en krijg als eerste te horen wanneer de kaartverkoop start.

  Wat zijn de 5 nieuwe sporten van de Olympische Spelen 2024?

  Tokyo introduceerde de nieuwe sporten surfen, klimmen, skateboarden en karate. De Olympische Spelen van 2024 in Parijs zullen daar breakdance aan toevoegen.

  Waar vinden de Olympische spelen plaats in Parijs?

  De Olympische Spelen van 2024 in Parijs spelen zich vooral af rondom de rivier de Seine. Alle Olympische locaties zijn verdeeld over twee hoofdzones, die verbonden zijn door de rivier de Seine.

  Een zone in het hart van Parijs, en een Parijs / Grand Paris zone.

  Wanneer vinden de Olympische Spelen van 2024 plaats?

  De Olympische en Paralympische Spelen 2024 van Parijs wordt het grootste evenement dat ooit in Frankrijk is georganiseerd. De Olympische spelen vinden plaats van 26 juli tot en met 11 augustus 2024.

  onze fans beoordelen ons met een 9.2

  9.2
  Officiële tickets en pakketten voor de grootste evenementen
  P1 Reisverzekering; veilig boeken tijdens Covid-19
  Klantenservice te bereiken via meerdere kanalen