Olympics Paris 2024 Tickets

Olympische Spelen 2024 Parijs Tickets

P1 Travel

Jouw officiële partner voor Olympische Spelen 2024 Parijs tickets!

De Olympische Spelen 2024 worden in Parijs georganiseerd en dit biedt een ultieme kans om het grootste sportevenement ter wereld bij te wonen. Helaas viel het evenement in 2020 en 2021 in Tokyo in duigen en is er geen publiek aanwezig. Een grote teleurstelling voor onze reizigers, maar gelukkig hebben we een fantastisch evenement in het vooruitzicht.

Op slechts 5 uur rijden vanuit Nederland zal het Olympische avontuur verder gaan in de zomer van 2024. Wij zijn nu al bezig aan de voorbereidingen voor dit evenement om onze klanten een onvergetelijke reis te kunnen bieden.

Zorg dat je erbij bent!

Olympics
olympic aquatics tickets

Welke sporten zijn er op de Olympische Spelen?

100 jaar nadat de Spelen in Parijs werden gehouden keert het spektakel terug naar de Franse hoofdstad. Atleten vanuit maar liefst 32 sporten zullen gaan strijden om de felbegeerde gouden medailles. Breakdancing is de verrassende nieuwkomer, naast de relatief nieuwe sporten zoals skateboarding, klimmen en surfen.

De klassieke topnummers zoals de 100 meter sprint en vrije slag zijn uiteraard weer aanwezig met de beste atleten vanuit de hele wereld. En wat te denken van de openings- of sluitingsceremonie; daar moet je bij zijn! P1 Travel biedt tickets aan voor alle sessies gedurende Olympische Spelen 2024.

Wil jij bij dit evenement aanwezig zijn? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor onze Olympics nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de start van de verkoop!

Meerdere evenementen in korte tijd!

Het Olympisch Dorp wordt gebouwd op een kleine afstand vanaf het Stade de France, het hoofdstadion tijdens de Olympische Spelen 2024. In minder dan 15 minuten reizen de sporters van het dorp naar het stadion of de locatie waar de strijd om de medailles losbarst. Vrijwel alle stadions en locaties liggen in een straal van 10 kilometer van het dorp.

Door de ligging en de perfecte metrolijnen in Parijs kun je op één dag eenvoudig meerdere sessies en evenementen bezoeken. ‘S Ochtends naar het surfen, in de middag naar het Olympisch Stadion en ‘s avonds een voetbalwedstrijd bezoeken, het is allemaal mogelijk! Wij zullen complete reizen inclusief tickets voor de gewenste evenementen verzorgen, zodat je zoveel mogelijk kunt genieten van de sfeer en prestaties van de sporters.

Of je nu een kort bezoek aan Parijs wilt brengen met enkele sessies, of een compleet verzorgde week wenst, het is allemaal mogelijk!

Parijs Olympics Tickets

Schrijf je in voor de Olympische Spelen 2024 Tickets!

Wil jij dit evenement niet missen? En wil je op de hoogte gehouden worden van de de tickets en pakketten die wij aanbieden?

Boek jouw Olympische Spelen 2024 Parijs tickets!

    onze fans beoordelen ons met een 9.2

    9.2
    Officiële tickets en pakketten voor de grootste evenementen
    P1 Reisverzekering; veilig boeken tijdens Covid-19
    Klantenservice te bereiken via meerdere kanalen