West ham united stadion

Official Partner West Ham United

P1 Travel

Official International Ticket & Hospitality Reseller van West Ham United

P1 Travel mag zichzelf met trots Official International Ticket & Hospitality Reseller van West Ham United noemen. Vanaf het seizoen 2021-2022 is het onze missie om zoveel mogelijk voetbalfans te laten genieten van het voetbal van West Ham United en de geweldige sfeer in London Stadium.

De best mogelijke ervaring
P1 Travel en West Ham United werken exclusief samen om supporters en voetbalfans van over de hele wereld de best mogelijke ervaring te bieden. Wij bedienen iedere bezoeker optimaal met de beste officiële tickets en hospitality en unieke acties, zoals speciaal gemaakte content via de P1 Travel website en via westhamtickets.com

WHU website visual wit
Great Briton Lounge West Ham Tickets

Ticket & Hospitality mogelijkheden

voor een bezoek aan West Ham United

We bieden verschillende en uitgebreide opties voor elke Premier League-wedstrijd van West Ham United. Naast ticket only voor reguliere stoelen kun je ook genieten van de ultieme beleving via een van onze hospitality pakketten.

Kies je voor één van onze hospitality pakketten, dan worden al jouw wensen vervuld. Van de unieke entree tot de lounge naar de luxe stoelen op de beste plekken: alles is voor je geregeld.

Voor meer informatie en voor het boeken van jouw ideale hospitality-pakket voor een West Ham United-wedstrijd te boeken, klik hieronder.

Bekijk pakketten

Great Briton Lounge West Ham Tickets

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Onze hospitality pakketten geven je toegang tot de The Academy lounge of de The Great Briton lounge. Daar kun je het volgende verwachten:

LOUNGE

Toegang tot de lounge voor de wedstrijd, de rust en na de wedstrijd

PROGRAMMA

Wedstrijdprogramma en teamsheet

LUXE STOELEN

VIP en luxe stoel

ETEN EN DRINKEN

Optionele eet- en drankarrangementen

BIER

Verschillende soorten bier van de tap verkrijgbaar

HAMMER LEGENDE

Aanwezigheid van Hammer Legend (oud-speler)

Joost Verwer

Partnership Manager P1 Travel

Trots op samenwerking met West Ham United

“P1 Travel is vereerd om benoemd te zijn tot Official International Ticket & Hospitality Reseller van West Ham United. We zullen er alles aan doen om supporters en bezoekers de beste ervaring te geven in London Stadium. We bieden ze een unieke kans om officiële tickets en hospitality-pakketten voor West Ham United te kopen. Daarmee wil P1 travel bijdragen aan deze geweldige club en het plezier van voetbalfans van over de hele wereld.”

Joost Verwer

Partnership Manager P1 Travel

Abonneer je op onze West Ham United-nieuwsbrief

Wil je de geweldige sfeer bij West Ham United in levende lijve ervaren? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van officiële tickets voor West Ham United.

Meld je aan voor onze West Ham United nieuwsbrief