nl
FA Cup Semi Final2
Club Wembley Shortside View

FA Cup Semi Final2

zondag 17 april 2022
Aftrap: 05:00 pm
FA Cup 2021-2022 Wembley, London

KIES JE TICKET

Op deze pagina vind je meer informatie over de tickets of hospitality opties die we voor dit evenement bieden. Op de volgende pagina selecteer je jouw groepsgrootte, ticketcategorie en kies je jouw hotel in de speelstad!
zondag 17 april 2022
Aftrap: 05:00 pm
FA Cup 2021-2022
Wembley, London

HOSPITALITY PAKKETTEN

4 resultaten

Club Wembley

+ OPTIONEEL HOTEL

VIP level

Wembley staat bekend om haar uitstekende aanbod van restaurants en bars in het stadion. De Club Wembley luxe beklede stoelen bevinden zich op de middelste ring op de korte zijde, met de best mogelijke uitzichten op het veld. U heeft toegang tot de exclusieve restaurants en bars waar u eten en drankjes kunt bestellen voor en tijdens de wedstrijd.
279,- p.p.
Need a hotel?
+ 70,- p.p.
SELECTEER

You can choose the hotel in the next step

Club Wembley Longside

+ OPTIONEEL HOTEL

VIP level

Deze optie biedt dezelfde opties als de Club Wembley stoelen, alleen zullen de zitplaatsen in deze optie zich bevinden in de hoek van de lange zijde. En nóg beter zicht op de actie op het veld dus. Voor deze optie bieden we tot 4 plaatsen gegarandeerd naast elkaar voor de prijzen die worden getoond. Voor meer plaatsen naar elkaar, check alstublieft de beschikbaarheid van tevoren via onze klantenservice op info@p1travel.nl.
379,- p.p.
Need a hotel?
+ 70,- p.p.
SELECTEER

You can choose the hotel in the next step

Club Wembley Premium

+ OPTIONEEL HOTEL

VIP level

Deze optie biedt dezelfde opties als de Club Wembley stoelen, alleen zullen de wedstrijd plaatsen in deze optie zich bevinden centraal op de lange zijde. Dit zijn de beste stoelen mogelijk op Wembley, perfect voor de best mogelijke ervaring. Voor deze optie bieden we tot 4 plaatsen gegarandeerd naast elkaar voor de prijzen die worden getoond. Voor meer plaatsen naar elkaar, check alstublieft de beschikbaarheid van tevoren via onze klantenservice op info@p1travel.nl.
499,- p.p.
Need a hotel?
+ 70,- p.p.
SELECTEER

You can choose the hotel in the next step

Bobby Moore Club

+ OPTIONEEL HOTEL

VIP level

De Bobby Moore Club Hospitality lounge staat bekend als de beste hospitality optie op Wembley. Dit is de ultieme VIP ervaring voor een bezoek aan dit legendarische stadion. De luxe zitplaatsen bevinden zich op de middenlijn op de eerste ring, dichtbij de actie op het veld. Voorafgaand aan de wedstrijd geniet u van een hoogstaand viergangendiner en een open bar, waar alle mogelijke drankjes worden geserveerd. Voor deze optie bieden we tot 4 plaatsen gegarandeerd naast elkaar voor de prijzen die worden getoond. Voor meer plaatsen naar elkaar, check alstublieft de beschikbaarheid van tevoren via onze klantenservice op info@p1travel.nl.
1149,- p.p.
Need a hotel?
+ 70,- p.p.
SELECTEER

You can choose the hotel in the next step

Support P1 Travel

Roy  - Klantenteam

‘Heb je vragen over je ticket, hotel of reispakket? Onze helpdesk helpt je graag verder.’

Site logo

OVER P1

TRAVEL

P1 Travel geeft je de kans om overal ter wereld je favoriete sport- of muziekevenement te bezoeken. We verzekeren je van de best mogelijke ervaring, dankzij onze officiële samenwerking met de grootste internationale voetbalclubs, evenementenlocaties en sporttoernooien. Door een breed aanbod in officiële tickets en reispakketten brengen wij je naar het evenement van je dromen! Meer informatie

Barcelona Official Reseller logo
Official Ticket Reseller Rugby World Cup
Chelsea Tickets Reseller
Official Ticket Reseller Arsenal
Manchester United Official Reseller logo
Official Ticket Reseller Olympics
Man city one color
Official Ticket Reseller Formula 1
Newcastle United Official Reseller logo
AS Roma Official Reseller logo