nl
MENU
Black Friday
view all
FA Cup Final
Club Wembley Shortside View

FA Cup Final

zaterdag 14 mei 2022
Aftrap: 05:00 pm
FA Cup 2021-2022 Wembley, London

KIES JE TICKET

Tickets voor de FA Cup finale bestel je bij P1 Travel. De finale van het meest prestigieuze Engelse bekertoernooi wordt traditiegetrouw op Wembley gespeeld. Zit jij op de tribune in dit unieke stadion? Bekijk hier onze FA Cup finale tickets en voetbalreizen.

zaterdag 14 mei 2022
Aftrap: 05:00 pm
FA Cup 2021-2022
Wembley, London

HOSPITALITY PAKKETTEN

4 resultaten

Club Wembley

VIP level

Wembley staat bekend om haar uitstekende aanbod van restaurants en bars in het stadion. De Club Wembley luxe beklede stoelen bevinden zich op de middelste ring op de korte zijde, met de best mogelijke uitzichten op het veld. U heeft toegang tot de exclusieve restaurants en bars waar u eten en drankjes kunt bestellen voor en tijdens de wedstrijd.
599,- p.p.
SELECTEER

Club Wembley Longside

VIP level

Deze optie biedt dezelfde opties als de Club Wembley stoelen, alleen zullen de zitplaatsen in deze optie zich bevinden in de hoek van de lange zijde. En nóg beter zicht op de actie op het veld dus. Voor deze optie bieden we tot 4 plaatsen gegarandeerd naast elkaar voor de prijzen die worden getoond. Voor meer plaatsen naar elkaar, check alstublieft de beschikbaarheid van tevoren via onze klantenservice op info@p1travel.nl.
799,- p.p.
SELECTEER

Club Wembley Premium

VIP level 3

De Club Wembley Premium stoelen bevinden zich centraal op de lange zijde. Dit zijn de beste stoelen mogelijk op Wembley, perfect voor de best mogelijke ervaring. Je hebt exclusieve toegang tot de bars en restaurants in het stadion. 

Inclusief

Inclusief

VIP level 3

VIP Zitplaatsen

i

Gestoffeerde stoelen
Centraal op de lange zijde

i

OP de middenring van het stadion
Toegang tot de VIP Lounge

i

Vanaf 2 uur voor het evenement
Bars en restaurants

i

Drankjes en hapjes te koop in de exclusieve lounge
Alle zitplaatsen naast elkaar
899,- p.p.
SELECTEER

Bobby Moore Club

VIP level

De Bobby Moore Club Hospitality lounge staat bekend als de beste hospitality optie op Wembley. Dit is de ultieme VIP ervaring voor een bezoek aan dit legendarische stadion. De luxe zitplaatsen bevinden zich op de middenlijn op de eerste ring, dichtbij de actie op het veld. Voorafgaand aan de wedstrijd geniet u van een hoogstaand viergangendiner en een open bar, waar alle mogelijke drankjes worden geserveerd. Voor deze optie bieden we tot 4 plaatsen gegarandeerd naast elkaar voor de prijzen die worden getoond. Voor meer plaatsen naar elkaar, check alstublieft de beschikbaarheid van tevoren via onze klantenservice op info@p1travel.nl.
1599,- p.p.
SELECTEER
Daan customer care

Daan - Klantenteam

‘Heb je vragen over je ticket, hotel of reispakket? Onze helpdesk helpt je graag verder.’

Site logo

OVER P1

TRAVEL

P1 Travel geeft je de kans om overal ter wereld je favoriete sport- of muziekevenement te bezoeken. We verzekeren je van de best mogelijke ervaring, dankzij onze officiële samenwerking met de grootste internationale voetbalclubs, evenementenlocaties en sporttoernooien. Door een breed aanbod in officiële tickets en reispakketten brengen wij je naar het evenement van je dromen! Meer informatie

Barcelona Official Reseller logo
Official Ticket Reseller Rugby World Cup
Chelsea Tickets Reseller
Official Ticket Reseller Arsenal
Manchester United Official Reseller logo
Official Ticket Reseller Olympics
Man city one color
Official Ticket Reseller Formula 1
Newcastle United Official Reseller logo
AS Roma Official Reseller logo