Olympique Marseille Tickets en Hospitality

Covid-19

P1 Reisverzekering

Alle tickets en hospitality pakketten die op onze website worden aangeboden, weerspiegelen de actuele huidige voorraad. Door de mooie samenwerkingen met onze partners, ben je altijd verzekerd van officiële tickets.

Er is een kans dat het evenement dat jij zou willen bezoeken verandert met betrekking tot de toelating van toeschouwers of het aantal toeschouwers. Mocht dit scenario zich voordoen willen wij graag jouw zorgen wegnemen.

HET EVENEMENT WORDT GEANNULEERD

Gaat het evenement niet door, is de toegestane capaciteit verminderd of wordt het zonder publiek gespeeld? Dan kan je het orderbedrag behouden als een credit tegoed. Dit tegoed kan je makkelijk weer gebruiken voor een ander evenement.

Good to know: wij kunnen credit tegoed alleen verlenen voor hetgeen wat je bij P1 Travel hebt geboekt. Als je los vervoer en/of een accommodatie hebt geboekt – naast je P1 boeking – kunnen wij geen enkele vorm van compensatie aanbieden. Neem daarvoor contact op met de betreffende organisatie.

Cancelled event
event wordt verplaatst

HET EVENT WORDT VERPLAATST NAAR EEN ANDERE DATUM

Wanneer je evenement naar een andere datum wordt verplaatst, bieden wij onderstaande optie:

Je behoudt de bestelling en gaat naar het event op de nieuwe afgesproken datum. In het geval dat er een hotel via ons geboekt is, zullen wij je hotelboeking overzetten naar de nieuwe datum. Uiteraard met jouw goedkeuring. Onze customer service zal contact opnemen voor de nieuwe reisdata, het hotel en andere informatie!

Wij hebben nauw contact met de organisatoren van evenementen en officiële partners. Mocht er iets veranderen in de stadions of zalen, dan zullen wij je zo spoedig mogelijk contacten met meer informatie. Samen kijken we naar de mogelijkheden! Ten slotte is goed om te weten dat P1 Travel niet verantwoordelijk is voor eventuele reisbeperkingen. Een boeking kan niet worden teruggeboekt als je niet in staat bent om te reizen.

event wordt verplaatst