Olympique Marseille Tickets en Hospitality

Covid-19

P1 Reisverzekering

De Covid-19-periode is een onzekere tijd voor de live event industrie. In de afgelopen maanden waren de stadions en evenementenlocaties gesloten voor toeschouwers. Fans konden hun geliefde voetbalstadion, artiest of ieder ander live-evenement niet bezoeken. Gelukkig zijn er positieve ontwikkelingen en zijn toeschouwers vanaf komend seizoen weer welkom.

De tickets en hospitality-pakketten die wij online aanbieden, zijn gebaseerd op de actuele status van het event, geheel in samenspraak met de officiële partners waarmee we samenwerken. Er is een kans dat het evenement dat jij zou willen bezoeken verandert met betrekking tot de toelating van toeschouwers, het aantal toeschouwers en dat er reisbeperkingen van en naar het land van het event worden ingesteld. Om er zeker van te zijn dat jij veilig kunt boeken, zijn alle boekingen gegarandeerd van de P1 Reisverzekering.

Er dient rekening gehouden te worden met de volgende scenario’s en oplossingen:

Scenario 1: De geboekte wedstrijd of het evenement wordt geannuleerd, heeft de toegestane capaciteit verminderd of wordt zonder publiek gespeeld.

Ticket/hospitality boeking
Indien één van deze omstandigheden van toepassing is, heb je de mogelijkheid in het volledige orderbedrag te behouden als voucher om vervolgens dit tegoed later in te zetten voor een ander evenement.De andere optie is om het volledige orderbedrag per bankoverschrijving terug te krijgen. Dit betreft enkel de bij P1 Travel geboekte elementen. De terugbetaling volgt uiterlijk twee weken na de oorspronkelijke event datum.

Wij zullen alleen de onderdelen van de reis welke bij P1 Travel zijn geboekt terugbetalen. Als je een reis, accommodatie of ander element hebt geboekt als aanvulling op dit pakket bij een andere aanbieder kunnen wij geen enkele vorm van restitutie of compensatie aanbieden.

Scenario 2: Het evenement wordt uitgesteld en op een later tijdstip met publiek gespeeld of reizen vanuit mijn thuisland naar het land van bestemming is verboden.

In het geval dat de bestelde wedstrijd of het bestelde event wordt uitgesteld naar een andere datum en wordt gespeeld met toeschouwers, heb je twee opties:

1) Bewaar de tickets voor de nieuwe datum. Dit wordt een 1-op-1 ruil. Als er een hotel is geboekt, zullen we de hotelboeking overzetten naar de nieuwe datum. Onze klantenservice neemt contact met jou op over de nieuwe reisdata en bevestigt de nieuwe hotelboeking op de door de klant gewenste datum.

2) In het geval dat een gast de nieuwe evenement datum niet kan bijwonen, wordt een voucher van 100% verstrekt om te gebruiken voor elk ander evenement dat P1 Travel online aanbiedt