Olympique Marseille Tickets en Hospitality

Covid-19

P1 Reisverzekering

De Covid-19-periode was een onzekere tijd voor de live event industrie. Goed nieuws! Toeschouwers zijn weer welkom en we mogen steeds meer. Alle tickets en hospitality pakketten die op onze website worden aangeboden, weerspiegelen de actuele huidige voorraad. Door de mooie samenwerkingen met onze partners, ben je altijd verzekerd van officiële tickets.

Er is een kans dat het evenement dat jij zou willen bezoeken verandert met betrekking tot de toelating van toeschouwers, het aantal toeschouwers en dat er reisbeperkingen van en naar het land van het event worden ingesteld. Met de P1 reisverzekering willen we graag alle zorgen wegnemen. De verzekering zit standaard bij je ticket. Altijd een veilige boeking bij P1. Check!

Veelgestelde vragen:

HET EVENEMENT WORDT GEANNULEERD

Je ticket en/of hospitality boeking

Gaat het evenement niet door, is de toegestane capaciteit verminderd of wordt het zonder publiek gespeeld? Dan kan je het orderbedrag behouden als een tegoed. Dit tegoed kan je makkelijk weer gebruiken voor een ander evenement. Verder heb je ook de optie om het bedrag terug te vragen. Geef ons een seintje en binnen twee weken na het event zal het volledige bedrag op je rekening teruggeboekt worden.

Good to know: wij kunnen alleen restitutie verlenen voor hetgeen wat je bij P1 Travel hebt geboekt. Als je los vervoer en/of een accommodatie hebt geboekt – naast je P1 boeking – kunnen wij geen enkele vorm van restitutie of compensatie aanbieden. Neem daarvoor contact op met de betreffende organisatie.

HET EVENT WORDT VERPLAATST NAAR EEN ANDERE DATUM

Wanneer je evenement naar een andere datum wordt verplaatst, heb je twee opties:

1) Je behoudt de bestelling en gaat naar het event op de nieuwe afgesproken datum. In het geval dat er een hotel geboekt is, zullen wij je hotelboeking overzetten naar de nieuwe datum. Uiteraard met jouw goedkeuring. Onze customer service zal contact opnemen voor de nieuwe reisdata, het hotel en andere informatie!

2) In het geval dat je niet aanwezig kan zijn op de nieuwe datum, ontvang je een voucher met het gehele bedrag. Deze kan gebruikt worden voor elk ander evenement op onze website.

Wij hebben nauw contact met de organisatoren van evenementen en officiële partners. Mocht er iets veranderen in de stadions of zalen, dan zullen wij je zo spoedig mogelijk contacten met meer informatie. Samen kijken we naar alle mogelijkheden! Ten slotte is goed om te weten dat P1 Travel niet verantwoordelijk is voor eventuele reisbeperkingen. Een boeking kan niet worden teruggeboekt als je niet in staat bent om te reizen.