Wembley restaurant

Corporate

Business seats bij de mooiste events

Maak indruk op je gasten met zitplekken bij de grootste sportwedstrijden en muziekevenementen!

Sport en muziek heeft de kracht om mensen over de hele wereld te verbinden. Met die gedachte bieden wij de beste sport en live events voor jou, je zakenrelaties, medewerkers en businessclubs. Bij ons boek je altijd een onvergetelijke ervaring. Ontdek wat onze business plekken voor jou kunnen betekenen!

Business plekken gaat om meer dan alleen een wedstrijd bezoeken, het gaat om netwerken en verbinden. Wij bieden de mogelijkheid om vergaderingen te organiseren in exclusieve lounges van de stadions. Je kan rekenen op de beste zitplaatsen in het stadion, zelfs voor groepen van meer dan honderd gasten. Deze belofte kunnen we waarmaken dankzij onze wereldwijde partnerships en tickets voor de meest unieke evenementen. Met onze ticket only of hospitality-pakketten zorgen we ervoor dat jouw beleving aansluit bij de standaard die jij en je gasten verwachten.

Business Portal

Ons team staat voor je klaar om van live sportwedstrijden en events een krachtig onderdeel te maken van je verkoop- en marketingstrategie. De mogelijkheden zijn onbeperkt, wij gaan graag die uitdaging aan om jouw wensen te vervullen!

Ga naar Business Portal

Nog geen inlog voor de Business Portal? Vraag deze gelijk aan via info@p1hospitality.com

West Ham academy bar Hospitality
Official partners zonder achtergrond

Official reseller

Een official reseller wordt rechtstreeks door clubs, locaties en toernooien aangesteld om jou een veilige manier te bieden om tickets te kopen voor je favoriete evenement. Wij zijn erg trots om official reseller te zijn voor veel clubs en toernooien. En omdat wij voor elke wedstrijd een vaste toewijzing hebben, kunnen wij alle tickets die we verkopen ook echt leveren. P1 is de perfecte plek om een ticket te kopen!

Dit zijn onze officiële partners

Official partners zonder achtergrond

Hotel en vervoer

Naast ticket only bieden wij complete reizen met hotels en vluchten aan. Wij hebben contact met de beste hotels over de hele wereld. We kunnen op maat gemaakte arrangementen samenstellen, inclusief hotelaccommodatie op basis van jouw wensen. Naast het organiseren van je verblijf, kunnen wij ook jouw vluchten en vervoer regelen. Alles om je zakelijke sportreizen zo succesvol mogelijk te laten verlopen!

hotel rooftop

Onze partners over ons

FAQ

Wat is een officiële reseller?

Een officiële reseller wordt rechtstreeks aangesteld door individuele clubs, locaties en toernooien. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze gasten op een veilige manier hun tickets kunnen boeken. Wij regelen alles zodat jij naar je favoriete event kan!

Welke evenementen biedt P1 Travel aan?

We hebben een enorm aanbod van evenementen! Bekijk ons voetbal, rugby, tennis, Formule 1 en muziek aanbod! Daarnaast zijn we ook partner van het FIFA World Cup Qatar 2022™, Rugby World Cup 2023, Wimbledon, Roland Garros en andere grote toernooien.

Heb je een B2B-portaal voor alle partners?

Ja! Wij kunnen een login aanmaken voor onze B2B portal waar je al onze producten en prijzen kunt vinden. Stuur een email naar info@p1hospitality.com met je gegevens en wij kunnen een account voor je aanmaken met toegang tot ons portaal.

Met wat voor soort business bedrijven werken jullie samen?

Wij werken nauw samen met bedrijven zoals: reisbureaus, luxe conciërge dienstverleners, zakenreisorganisaties en grote ondernemingen – die hun klanten en zakenpartners VIP-toegang willen verlenen tot belangrijke sport- en muziekevenementen.

Zijn de prijzen in het portaal nettoprijzen?

Ja, alle prijzen in het portaal zijn nettoprijzen.

Werken jullie met commissie of kunnen we marge op de portaaltarieven zetten?

Wij werken niet met commissies, maar je mag wel marge op onze prijzen zetten in het portaal.

Hoe ziet de beloning eruit voor het verkoopteam?

Kaartjes voor sportwedstrijden en events zijn een geweldige stimulans om jouw verkoopteam te belonen nadat ze hun verkoopdoelen hebben bereikt. Niet alleen om hen te motiveren hard te blijven werken, maar ook om hen te bedanken met een geweldige incentive reis. Ze zullen zich verheugen op een voetbalwedstrijd en het verkennen van wereldsteden.