FC Barcelona VIP Players Zone

Corporate

Maak indruk op uw klanten met zitplaatsen bij de grootste sportwedstrijden en events

Sport heeft de kracht om mensen over de hele wereld te verbinden. Met die gedachte biedt P1 Travel de beste sport en live events voor u, uw zakenrelaties, medewerkers en businessclub. Wij zijn het ticket naar geliefde evenementen; het ticket naar onvergetelijke herinneringen.

Samen een Premier League-voetbalwedstrijd bezoeken, bijvoorbeeld, creëert unieke momenten om te verbinden en te netwerken. We bieden tevens de mogelijkheid om bijeenkomsten te organiseren in exclusieve lounges van de stadions.

P1 Travel kan u de beste zitplaatsen in het stadion bieden, zelfs voor groepen van meer dan honderd personen. Deze belofte kunnen we waarmaken dankzij onze wereldwijde partnerships en tickets voor de meest vermakelijke evenementen. Met onze hospitality-pakketten zorgen we ervoor dat uw beleving aansluit bij de standaard die u en uw klanten verwachten. Ook is het mogelijk om zitplaatsen te boeken zonder eten en drinken.

Beloning voor het verkoopteam

Kaartjes voor sportwedstrijden en events zijn een geweldige stimulans om uw verkoopteam te belonen nadat ze hun verkoopdoelen hebben bereikt. Niet alleen om hen te motiveren hard te blijven werken, maar ook om hen te bedanken met een geweldige incentive reis. Ze zullen zich verheugen op een voetbalwedstrijd en het verkennen van wereldsteden.

Hotels en vervoer

Naast ticket only bieden wij complete reizen met hotels en vluchten aan. We staan in nauw contact met de beste hotels over de hele wereld. We kunnen op maat gemaakte arrangementen samenstellen, inclusief hotelaccommodatie op basis van uw wensen. Naast het organiseren van uw verblijf kunnen wij ook jw vluchten en vervoer regelen. Alles om uw zakelijke sportreizen zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

P1 Travel kan op maat gemaakte pakketten samenstellen op basis van specifieke verzoeken. We begrijpen uw doelen en de waarde van verbonden blijven met uw klanten. Daarom werkt P1 Travel white label. We bieden u zelfs de mogelijkheid om uw eigen huisstijl toe te voegen op de bestemming.

Sky lounge Mutua Madrid
Sky lounge Mutua Madrid

Ons team staat tot uw dienst

Ons team staat tot uw dienst om van live sportwedstrijden en events een krachtig onderdeel te maken van uw verkoop- en marketingstrategie. De mogelijkheden zijn onbeperkt. En we delen ze graag met u.

U kunt de portal hier bereiken: business portal.

Nog geen inlog voor de portal? Vraag er een aan via info@p1hospitality.com

Sky lounge Mutua Madrid