customer care bregje

Contact

Klantenservice

Welkom op de contact pagina! Wij zitten klaar voor je vragen. Neem vooral eerst een kijkje bij onze FAQ’s. Als je antwoord er niet bij staat, neem dan contact met ons op.

Ik wil een ticket boeken

Kan ik specifieke zitplaatsen reserveren?

Je zit altijd in de gekozen oranje blokken die zijn aangegeven op de stadion plattegrond. Specifieke zitplaatsen kunnen niet worden gereserveerd. Geen zorgen: kort voor de wedstrijd ontvang je de kaarten en zie je precies waar je zit!

Ik wil een hotel erbij boeken, kan ik een kamertype kiezen met extra voorzieningen (bijv. balkon, parkeerplaats)?

Tijdens het boekingsproces kun je op dit moment geen kamertype of voorzieningen kiezen. Heb je vragen hierover? Neem dan vooral contact met ons op vóórdat je de reservering plaatst. Wij kijken graag voor je of de kamertype de voorzieningen heeft die jij wenst!

De uiteindelijke prijs wordt niet weergegeven na het invoeren van de gegevens. Hoe kan ik deze zien?

Klik op ‘bevestig selectie’ in de eerste stap van je boeking, na het selecteren van het type arrangement en de begeleiders. Je ziet nu de prijs aan de rechterkant als je op een desktop boekt óf aan de onderkant van je scherm als je op een telefoon boekt. Als je de prijs niet ziet aan de onderkant van je scherm op je telefoon, klik dan op de balk onderaan om het scherm te vergroten en meer details te bekijken. De prijs die je hier ziet is de definitieve prijs.

Wijzigingen in deze prijs zullen alleen optreden als je een andere zitplaats categorie kiest in de tweede stap van je boeking, of een ander hotel in de optionele derde stap van je boeking. Houd er rekening mee dat de prijzen ook van dag tot dag kunnen veranderen op basis van de vraag en beschikbaarheid van tickets. Dit kan ook gebeuren met de officiële locatie- of club tickets.

Ik ken de gegevens van de andere aanwezigen niet, wat moet ik doen?

De meeste tickets zijn niet naamsgebonden. Maar, in Italië en Frankrijk kunnen namen niet worden gewijzigd en kan je het ticket dus niet aan iemand anders overdragen. Voorkom eventuele problemen en vul de gegevens van de aanwezigen nauwkeurig in.

Ik heb een ticket geboekt

Hoe en wanneer ontvang ik mijn tickets?

Binnen één tot drie dagen voor de wedstrijd ontvang je e-tickets via de mail. Wanneer dit precies gebeurt, hangt af van wanneer de club de tickets aan ons verstrekt.

Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Alle informatie over geannuleerde evenementen, verplaatste evenementen en COVID-19 gerelateerde zaken vind je terug op deze pagina. Mocht je daarna toch nog andere vragen hebben, laat het ons weten. We denken graag met je mee!

Het is goed om te weten dat het herroepingsrecht voor online aankopen is niet geldig voor reizen. Het is ook niet mogelijk om de overeenkomst voor de levering van onze diensten zonder geldige reden op te zeggen.

Kan iemand anders een ticket overnemen?

In de meeste gevallen is dit mogelijk, aangezien de meeste tickets niet naamsgebonden zijn. Let op: in Italië en Frankrijk kunnen namen echter niet worden gewijzigd en kan je het ticket dus niet aan iemand anders overdragen.

Wat gebeurt er als mijn wedstrijd wordt uitgesteld of verplaatst?

De exacte datum en tijd van de wedstrijd zullen ongeveer 6-8 weken voor het evenement worden bevestigd. Er kan altijd data veranderen als gevolg van televisierechten of bekerwedstrijden. Houd daarom het geboekte event in de gaten.

Weekend wedstrijden worden normaal gesproken op zaterdag of zondag gespeeld. In het geval dat een wedstrijd wordt verplaatst naar die vrijdag of maandag, kunnen wij de bestelling niet annuleren zonder kosten in rekening te brengen. Mocht een evenement twee dagen of zelfs weken van het oorspronkelijke weekend verplaatst worden, en je kan er niet bij zijn, dan zullen wij proberen de gekochte tickets door te verkopen.

Meer informatie over je P1 reisverzekering vind je terug op deze pagina.

Andere vragen? Neem contact op!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Dan kun je contact opnemen met onze collega’s.

T: +31851301550 (ma – vr tot 17:00)
E: info@p1travel.nl

onze fans beoordelen ons met een 9.6

9.6

P1 Travel
Rooseveltstraat 55,
2321 BL Leiden

Ons inschrijvingsnummer bij de KvK is 70645884.
Ons BTW-nummer is NL858406317B01