Olympic Gymnastics tickets

De 5 populairste sportevenementen van 2021

2021 wordt een groots sportjaar. Veel evenementen die in 2020 geannuleerd werden, zullen dit jaar worden ingehaald. Ben je klaar om weer van live sport te genieten? Met onze officiële tickets kun je jouw favoriete toernooi of wedstrijden bezoeken. We zetten de populairste sportevenementen van 2021 voor je op een rijtje.

olympic aquatics tickets

Olympische Spelen van Tokyo

Zonder twijfel het grootste sportevenement ter wereld: de Olympische Spelen. Meer dan elf duizend atleten uit 206 landen komen in Tokyo (Japan) samen om te strijden voor podiumplaatsen en medailles. Voor het eerst in de historie van de Olympische Spelen werd het evenement verplaatst, maar van 23 juli tot en met 8 augustus staat alles in het teken van dit internationale sportfeest.

Met een aanbod van 33 sporten valt er voor iedere sportfan een geschikt event te vinden; van gymnastiek, atletiek en zwemsporten tot aan boksen, fietsen en tennis. Ook zijn er vijf nieuwe sporten die voor het eerst op de Olympische Spelen aanwezig zijn.

De beste sporters van over heel de wereld staan tegenover elkaar om het maximale uit zichzelf te halen en het publiek te vermaken. Iedereen smacht naar een mooi toernooi waarin we samen kunnen genieten van alles wat sport te bieden heeft. De beste tickets voor de Olmypische Spelen vind je op onze website.

olympic aquatics tickets

Rugby League World Cup 2021

Van 23 oktober tot 27 november is Engeland het gastland van de Rugby League World Cup 2021. In verschillende grote stadions, zoals Old Trafford, Emirates Stadium en Anfield, ontmoeten zestien nationale rugbyploegen elkaar.

Dit toernooi doen er twee landen meer mee dan de vorige keren. De verdeling is als volgt: zeven landen uit Europa, zeven landen uit Azië-Pacific, Jamaica als enige land van het werelddeel Amerika en Libanon namens het Midden-Oosten en Afrika.

De grootste kanshebbers voor de titel zijn Australië, Nieuw-Zeeland, Engeland en Tonga. Allemaal azen ze op een plek in de finale op 27 november op Old Trafford. Ze zullen ervoor moeten vechten. Voor jou is het een stuk gemakkelijker om erbij te zijn als toeschouwers. Wij bieden de beste tickets aan voor de groepsfase en de knock-outrondes van de Rugby League World Cup 2021.

England Rugby Tickets
Euros 2020

EK voetbal

UEFA Euro 2020 moest een feestelijk jubileumtoernooi worden vanwege het zestigjarige bestaan van het Europees kampioenschap voetbal. De slingers gingen echter terug de kast in, omdat corona roet in het eten gooide. Maar een jaar later in 2021 staat het toernooi opnieuw gepland.

Door heel Europa zullen interlands worden gespeeld om te bepalen wie de beste is. De openingswedstrijd is op 11 juni in Estadio Olimpico in Roma, tussen Turkije en Italië. De halve finales en de finale worden gespeeld in Wembley Stadium in Londen. Op 11 juli wordt de beker uitgereikt aan het team dat de prijs het meest verdiende.

Euro 2020 is de laatste kans voor degene die Cristiano Ronaldo nog eens live wil zien spelen met Portugal. De superster van Juventus wordt in februari 36 jaar en heeft ondanks zijn enorme fitheid niet het eeuwige leven. Laten we maximaal genieten van wat hij ons laat zien!

Euros 2020

Wimbledon keert terug

Voor het eerst in 75 jaar werd er in 2020 geen Wimbledon gespeeld. In april maakte de organisatie al bekend dat het oudste tennistoernooi ter wereld naar 2021 werd verplaatst. Het was voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog dat er niet werd getennist op het gras in Londen.

Maar in 2021 is Wimbledon terug! Van 28 juni tot 11 juli om precies te zijn. Novak Djokovic and Simona Halep hebben een jaar langer mogen genieten van hun titels als respectievelijk beste mannelijke en vrouwelijke speler, maar in de zomer moeten ze er toch echt tegenaan om hun titel en eer te verdedigen.

De andere grote tennistoernooien zullen ook weer gespeeld worden. De Australian Open vindt plaats tussen 8 en 21 februari. De French Open wordt gespeeld tussen 23 mei en 6 juni. En de US Open is gepland als laatste van de vier Grand Slams; van 30 augustus tot en met 12 september.

Bezoek deze pagina voor Wimbledon 2021 tickets.

Wimbledon Stadium
Formule 1 Zandvoort Tickets Dutch Grand Prix

Formule 1: Verstappen op Zandvoort

De kalender voor de Formule 1 is goedgekeurd en met 23 stuks staat er een recordaantal races op het programma. De motoren van de wagens starten vooralsnog voor het eerst op 21 maart in Australië. Het seizoen duurt tot het eind van het jaar. Op 5 december wordt in Abu Dhabi de laatste race gereden.

Lewis Hamilton mag zijn titel verdedigen en gaat op jacht naar zijn vijfde kampioenschap op rij. De Britse coureur kan het record van de meeste Formule 1-titels op zijn naam zetten. Momenteel deelt hij dat met Michael Schumacher. Beiden wonnen zeven F1-seizoenen.

De Grand Prix van Zandvoort keert in 2021 terug in de Formule 1. Op 5 september wordt er geracet op het circuit in de Nederlandse duinen. Het zal voor het eerst sinds 1985 zijn dat er een Grand Prix wordt gereden in Nederland. Vele ogen zullen gericht zijn op Max Verstappen, want hoe mooi zou het zijn als de Nederlander zegeviert op zijn eigen grond?

Formule 1 Zandvoort Tickets Dutch Grand Prix

Wil jij live genieten van de mooiste events? Kijk voor de beste tickets en pakketten op onze website of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. P1 Travel verzorgt ook in 2021 jouw ultieme sportbeleving.